+Follow Dashboard Refresh Exit
Lepak
Own
Sekepala
Recent Image


Allah je yang tahu ..

Saturday, February 2, 2013 ✖ 6:07 AM ✖ 0 comments

Assalammualaikum and haii :)
Lamenya tak on blogger :'D banyaknya kenangan dengan blog ni :'D teringat time aku edit blogger dia .. :') sweetnya dia temankan aku :,* k nak cerita siket ni :') sedih juga kalau siapa yang tak kuat tapi dia terpaksa lalui semua ni >< emm, kayh, petang td on twitter tunggu dia on ..tapi tak on2 tido lah kejap ..pastu tengok profile dia ..scroll tak sampai separuh nampak nama ex dia >< rase nak menangis sangat2 ..tapi fikirkan ni ujian Allah ..tabahkan hati lalui dgn tenang dan ukirkan senyum tanda tiada sebarang masalah :') sedih sangat ..lepas tu terus scroll ke bawah ..di cakap dah lama tak on blog, try tengok blog dia ..blog dia dah berubah :'( pedihnya hati aku ni Allah je tau >< perit sangat ..hmm, okey laa, ape ape pun tak nak lah tunjukkan yang aku ni tengah sedih, so be strong aliya :') anak bongsu ibu dengan ayah kuat dan tabah orangnya :'D okey tu jelah nak kongsi, baii Assalammualaikum ..



Nothingg -,-

Monday, November 12, 2012 ✖ 6:52 PM ✖ 0 comments

Assalammualaikum and hay .. :)
Umphh, harini macam tarak mood sangat entah kenape pon aku ta tau le ..rase macam penat letih ..macam2 laa, rase nak tido je seharian ni ..tapi tak bolehh, ayah suruh basuh jamban ..hahaha :D okey okey, semalam pegi karoke dgn paan dgn azhar, fine suara aku macam haram jeaa ..tapi mmg best laa, dorng spoting2 jee .. :D erm, sbenarnye kan aku tak tau ape aku cerite ni -,- klaa bye wsalam :3



Dear Ex ..

Friday, November 2, 2012 ✖ 6:18 PM ✖ 0 comments

Assalammualaikum for muslim and hay for non-muslim
First thing !!kayh umph, aku tak sangka dia akan mesej aku yang pasal aku dengan Mior kat Mcd semalam, umph, dia kata aku couple dgn Mior, manada, perangai dia tak berubah, suka bertindak terburu-buru ..apa maksud mesej tu, berbaur cemburu ..haaa, toksah la cemburu, man dah ada orang lain, salahkah liya nak berkawan bebas ? at least liya tak sedih sebab tengok man dgn orang lain ..knape ? man tak puas sakitkan hati liya lagi ke ? tak rase bodoh buat orang macam tu ? tak rase ke benda tu akan jadi kt diri man sendiri nanti ..mainkan hati orang, pk liya hati batu ? takde perasaan ? urhh, tak guna cakap banyak2 ..bukan dia nak kesah pun, sorry aku tak suka lelaki yang bebas hati pun bebas nak suka sape ..sebebas-bebas seorang lelaki tu pun kena setia dgn awek , bongok ! macam kau ? haram jadah ! -,-



Umphh :(

✖ 6:13 PM ✖ 0 comments

Assalammualaikum for muslim and hay for non muslim ..
Nak cerite ape pun aku tak tau laa ..kfine ~ otaak aku sserabut sangat ! gile betul la ! :( acano eyh ..aceni laa   .. :( kenape orang suke nangis depan aku ? ape ? muke aku ade tulis *nangislah depan haku pelishh* ade hek ? tak rase ade nota pulak kat muka ni .. bebal ! ! please jgn manjakan diri korang tu ..aku rase nak bagi kaki kot .. hee :D klaa gilee .. :D takde idea nak update ..kbye salam ><



Kawan ..

Thursday, October 18, 2012 ✖ 8:11 AM ✖ 0 comments

Assalammualaikum for muslim hai for non ..
Umph, takde mood sangat ni ..hm, Kawan ? aku ade kawan ke ? takde ar, aku alone ..kawan semua dah cabut ..umph, weh, kenape korang buat aku macam ni ! aku sayang kawan-kawan aku, tapi korang buat aku macam takde perasaan kan ? takpe la korang ..Umphh, aku sedar aku tak sepandai korang, aku tak cantik korang ..tak sekaya korang, aku sedar weh, kalau sebab tu kau tak nak layan aku, aku terima ..hmm, kbye



Madinah ..

Monday, October 15, 2012 ✖ 11:51 AM ✖ 0 comments

Assalammualaikum for muslim and hai for non-muslim .. :)
Kayh, title tu kaan ..sebab aku nak cerita pasal kat sana, bukan maksud aku pernah pergi ..tapi ade kawan aku cerita jiran dia pergi sana ..sungguh aku terujaa sangat, rasa macam aku nak pergi, tapi madinah tu bukan sebelah rumah aku je, jauh kena naik flight ..umphh, it's okay, nanti dah besar nak kumpul duit banyak-banyak nak bawa ibu ayah akak abang semua satu family ..teringinnyaa ! Haa, yang pasal cerita tu macam ni, jiran dia pergi sana berapa hari entah and ada one day dia solat kat sana, dia berdoa supaya Allah temukan jodoh dia, and banyak laagi laa, selesai je solat dia nak keluar nak balik bilik dia then dia cari selipar dia ..dia tengok selipar dia bertindih, then ada orang nak pakai selipar tu dia toleh pandang orang tu, lelaki ! dia cakap dalam hati, mungkin tu jodoh dia, and diorang pun bercinta kat sana ..sweeeeeeeeeeeeet :D sebelum tu diorang pernah berselisih bahu masa nak pergi solat ..sungguh teringin nak ke sanaaaaa :))



Falling in love yaa ..

Sunday, October 14, 2012 ✖ 11:44 AM ✖ 0 comments

Assalammualaikum for muslim and hai for non-muslim
Okay, hurmm, hati aku dah ade someone curi, who ! but entah laa kalau aku just tepuk sebelah tangan, humph ~kay cooool aliya, fuhh, yeah boy tu memang tak hensem, but aku ade hati kat dia ..oh no ! don don ! aku tak boleh suka kat dia, huh ! gila hape ?rumah dia dekat dengan 'kughap' mencik ohh ..ta mau ta mau ..cari lain jela :P umph, tapi macam dah terikat sangat jaa ?arh ! dah la comey, form two, but sekolah lain, umph nak try ke tak, oh no way ! jual mahal sikit liyaa ..gila jugak aku kalau macam ni, but kenape aiman still ade dalam hati aku, ee, bodohnyer !! please liya ..gila juga lah kan aku ni :3 Umph -,- mereng melandoo ..



Never give up ..

Saturday, October 13, 2012 ✖ 5:52 AM ✖ 0 comments

Assalammualaikum for muslim and hai for non-muslim,
Now, nak cerita pasal si gondel-gondel nuhh :)) hiukhiuk gurau maa ..kayh, hurm, masuk hari dah 1 bulan 7 hari aku clash dengan dia, hurm, takde tanda-tanda nak lupakan dia, makin 'ketard' ado eyh ! hurm, aku buntu gila, ntah lah macam mana cara nak lupakan dia pun da tak tau dah, penah ade oneday ni, aku merayap, sebab aku terlalu tertekan fikirkan pasal dia sampai otak aku kusut, aku merayap laa, aku pegi jalan2, entah la aku nak pergi mane pun tak tau, takde arah tuju ..hurmm, rasa seksa gila kut nak lupakan dia, aku boleh lupakan ..tapi aku kena duduk jauh dari dia, please teacher can I get MC :(  aiman tu memang siot punye orang, hehe :D minyak kening mana dia cilok sampai sekarang aku sayang dia, nak lepaskan dia macam harta karun yang berhargaa sangat ..(puihhh !) wehhh aiman ! kau blahh ar, sumpaah aku taak boleh hidup macam ni doeh ..rase boleh gila weh .. :( miss you ex >< tata :3